Performanță muzicală de excepție a românilor de la ArminHouseProduction

Echipa producătorilor de muzică electronică – Progressive House – din care fac parte Edson Hausman (Robert Alexandru Pică), The Manager (Mihai Dragu), Pascovski V. (Pascovski Claudiu-Victorian) au înregistrat, de curând, un succes formidabil în lumea muzicală internațională de profil.

avatars-000003213602-psrjgo-t500x500După ce s-au clasat pe primul loc într-o competiție mondială organizată de celebra casă de discuri Spinnin’ Records, la care au participat câteva mii de melodii din întreaga lume, aceștia s-au făcut remarcați prin producția lor de debut, intitulată ARMED.
Ascultati ARMED aici:

În urma unor exigente evaluări din partea organizatorilor olandezi ai competiției TALENT POOL, melodia ARMED a întrunit aprecierile acestora, fiind selectată pentru a fi semnată, promovată la nivel internațional, pe albumul Talent Pool EP5, care urmează a fi lansat pe data de 5 Iunie 2014.
Melodia ARMED poate fi ascultată începând cu 27 Mai 2014, pe contul official Spinnin’€™ Records – Soundcloud, apoi începând cu data de 5 Iunie 2014 va putea fi cumpărată, de către publicul larg, iubitor al muzicii de bună calitate, de pe canalele oficiale ale celor de la Spinnin€™ Records ( Beatport, iTunes, Soundcloud, YouTube, Spotify etc..)
Cei trei producători craioveni se află într-o ipostază selectă, alături de alți reprezentanți ai fenomenului EDM (Electronic Dance Music) din Germania și Franța, urmând să se bucure, împreună cu aceștia, de o mediatizare deosebită în întreagă lume.
În acest context, Robert Alexandru Pică, Mihai Dragu și Claudiu-Victorian Pascovski, au semnat un contract de Management & Publishing cu celebra casă de discuri Spinnin’ Records, pentru o perioadă de 2 ani, fiind singurii producători români ai genului Progressive House care reușesc acest lucru.
Este de menționat faptul că, printre alți artiști din țara noastră, doar INNA, Edward Maya și Elena Gheorghe au mai semnat, în urmă cu câțiva ani, astfel de contracte cu casa de discuri mai sus amintită.
Mai mult decât atât producătorii olteni au șansa de a participa la o serie întreagă de evenimente și festivaluri renumite, alaturi de mari nume din peisajul EDM, precum : Dimitri Vegas, Like Mike, Fedde le Grand, Sander Van Dorn, Martin Garrix, NERVO, Afrojack ș.a.m.d.
Pentru cei trei craioveni, acest succes formidabil reprezintă împlinirea unui vis neașteptat și, totodată, un demers excepțional pentru crearea unor noi melodii care să devină adevărate hituri în topurile internaționale.
ARMIN HOUSE PRODUCTION este unul dintre cele mai recent infiintate label-uri din Romania. Fondat de Mihai Dragu, cunoscut drept primul DJ din tara care si-a facut debutul in paralel cu activitatea de director al Liceului Teoretic „Henri Coanda” din Craiova, ARMIN HOUSE PRODUCTION si-a propus din primul moment sa cucereasca topurile internationale cu productii originale si beat-uri vibrante, toate orientate catre Electro House.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.