Ralitza Tailoring participă la Salonul de motociclete, SMAEB 2017

Ralitza Tailoring participă la târgul Salonul de Motociclete, Accesorii și Echipamente 2017. Magazinul de accesorii handmande al creatoarei Marieta Kojanov se va afla la târgul din cadrul ROMEXPO, în perioada 21 – 23 aprilie, la pavilion C4, standul 15. Pasionații de motocilete vor avea șansa să își aleagă dintr-o gamă variată de șepci dedicate lor, accesorii realizate manual pe care le pot purta la diferite ocazii.

Anul trecut, zeci de șepci, seturi de bretele cu papion și cravate din colecțiile Ralitza Tailoring au fost purtate de actori celebri într-un serial Discovery Channel, Harley and The Davidsons. Seturile speciale de accesorii au ajutat la recrearea atmosferei din orașul Milwaukee la începutul secolului XX. Așadar, șepcile din serial pot fi achiziționate și la salonul de motociclete.

”Participăm pentru prima dată la Salonul SMAEB 2017, ocazie cu care ne întâlnim și cu o parte din clienții noștri, care vor avea șansa să se bucure de accesorii speciale pe care le poartă actori de top în serialul Discovery. Ralitza Tailoring este despre pasiunea pentru un anumit stil, pentru vehicule de epocă și nu numai. Printre produsele în ediție limitată pe care le vom prezenta la salon sunt modelele de șepci Deerstalker (Sherlock Holmes), Greekfish, FlatCap, Newsboy, CountryFlat, DriverCaps, Riding, BacketHat, Pachwork”, spune Marieta Kojanov, creatoarea Ralitza Tailoring.

Peste 75 de entități, firme, asociații, ONG-uri și cluburi moto, participă la cea mai mare ediție a salonului SMAEB, un eveniment monolit 4×4-auto-moto-velo&sport, ce combină perfect toate elementele de interes pentru pasionații de două, trei sau patru roți, fie că sunt ele biciclete, motociclete, atv-uri sau automobile.
Salonul de Motociclete, Accesorii și Echipamente, București, ajuns la cea de-a XV-a ediție, își propune și în 2017 să atragă atenția asupra necesității susținerii transportului pe două roți. SMAEB 2017 va avea loc în cadrul Complexului Expozițional ROMEXPO. O dată cu Salonul de Motociclete se desfășoară și Salonul Auto București (SAB) Spring Edition. Vor fi expuse 200 de mașini, dintre care și câteva premiere naționale. Va fi și o zonă de Street Food Park, un eveniment special de street food, care va avea loc în fața Pavilionului Central Romexpo.

Despre Ralitza Tailoring

Ralitza este un brand românesc de accesorii made-to-measure. Atelierul Ralitza din București a luat ființă anul trecut ca urmare experienței de 20 ani a Marietei Kojanov în arta croitoriei la mărci precum Bigotti, Artigiani, Massini. Colecțiile Ralitza Tailoring pot fi găsite pe site-ul www.ralitza.ro, pe pagina de Facebook Ralitza Tailoring sau la magazinul din strada I.D. Mendeleev, Nr. 44, București.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.