Ralitza Tailoring sărbătorește un an

Ralitza este un brand românesc de accesorii și cămași bespoke vs made-to-measure.  Atelierul Ralitza din București a luat ființă anul trecut ca urmare experienței de 20 ani a Marietei Kojanov în arta croitoriei. Pentru a celebra un an de la deschiderea magazinului și atelierului de pe strada I.D. Mendeleev, Nr. 44, Ralitza Tailoring organizează o zi cu reduceri și un eveniment special. Dacă ai în garderoba ta un accesoriu sau o cămașă din colecția Ralitza Tailoring, vino pe 3 august, 2016, ora 19.30, la magazinul din strada Mendeleev 44, îmbrăcat sau accesorizat și poți participa la tombola organizată special pentru cei prezenți la eveniment.

Accesoriile Ralitza crează legătura între noutate şi autenticitate, acestea vin în universul vestimentar masculin cu multă inovaţie.

”Am învățat și evoluat în spatele brand-urilor Bigotti, Artigiani, Massini, ca șef de secție în departamentul confecții cămăși bărbați. După mulți ani am optat pentru croitoria masculină bespoke și made to measure. În anul 2012 mi-am dorit să realizez ceva special și am lansat prima linie de accesorii Ralitza. Sunt mândră că am dat frau liber imaginației iar experiența îndelungată, a pus amprenta în toate creațiile mele de accesorii și cămăși”, spune Marieta Kojanov, creatoarea Ralitza Tailoring.

Ca stil vestimentar accesoriile Ralitza pot fi asortate cu uşurinţă datorită combinaţiilor variate de forme şi culori. În magazin puteți regăsi și colecții de cămăși care se potrivesc ţinutelor de seară, ţinutelor lejere, chiar sport, care completează o ţinută smart casual şi lista poate continua.

Colecțiile Ralitza Tailoring pot fi găsite pe site-ul www.ralitza.ro, pe pagina de Facebook Ralitza Tailoring sau la magazinul din strada I.D. Mendeleev, Nr. 44,  București.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.