Raresh va mixa Fabric 78

rareshBacauanul Raresh a avut un impact enorm asupra culturii muzicii electronice underground de cand a aparut pe scena muzicii electronice la inceputul mileniului.

Raresh si-a inceput cariera ca rezident la Zebra Club Bacau, dar recunoasterea ca DJ international a venit dupa intalnirea cu Sunrise Crew – Rhadoo si Pedro, cu care formeaza [a: rpia: r] (brand sustinut puternic de Ricardo Villalobos).Din 2008 are aparitii bianuale in club Fabric.

Am facut mixul acasa cu doua platane si CD playere si totul a venit foarte natural. Pentru mine nu este atat de usor sa construiesc un mix acasa, fara public, dar m-am imaginat in Room 1… Am fost un pic emotionat, dar asta a adaugat un pic de condiment in mix “- Raresh

De-a lungul Fabric 78 suntem tratati cu atmosfere texturale, linii de percutie complicate si tonuri patrunzatoare, toate insuflate complex pentru a surprinde esenta soundului stralucit al lui Raresh. Tracklist-ul are un spectru larg de nume grele si eroi necunoscuti din underground, incluzand producatori din Chicago ca Amir Alexander si Hakim Murphy, care ofera numere de Deep House autentic, pana la stiluri mai hipnotice oferite de Vlad Caia, Cristi Cons si Sonja Moonear. Cum era de asteptat de la un DJ atat de apreciat, selectia pieselor este impecabila, rezultand un amestec neted, intr-o continua evolutie.

Tracklist Fabric 78 by Raresh

01. Renato Figoli – Super Lemon Vapor
02. Dubtil – Isitor
03. Papa Sang Bass – Barb Coating Sonnet (Sonja Moonear’s Sony In The Sky Remix)
04. Emi Nescu – Sirius
05. Amir Alexander – Bittersweet Memories
06. Dilated Pupils – Lost Evidence
07. Nu Zau – Bioco23
08. Hakim Murphy – Vatitio (Murdoc Remix)
09. Vlad Caia – Codex Voluspa
10. Mandar – Naughty Mandar
11. S.A.M. – Third Track
12. Cristi Cons – Anatrack
13. Oshana – I See Through You
14. Topper – Abuelito

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.