Ricky Gervais va prezenta pentru a patra oară gala de decernare a premiilor Globul De Aur 2016

Si in 2016, ca si in cei trei ani la rand, actorul de comedie Ricky Gervais, va prezenta pentru a patra oară gala de decernare a premiilor Globul De Aur 2016, în ciuda faptului că glumele sale de la ediţiile anterioare, au stârnit controverse.

Deşi pare că Globurile De Aur ca şi premii, sunt cumva lipsite de sens, ca şi emisiune de televiziune, transmisia ceremoniei de înmânare a premiilor, este întotdeauna incredibil de distractivă. Este cumva în esență o mare petrecere unde toţi concurenţii anului, sunt în aceeași încăpere mare, cu multă băutură la dispoziţie şi oarecum, o atmosferă destul de relaxată.
În schimb, Asociaţia presei străine de la Hollywood. a anunţat, că nimeni altul decât actorul de comedie britanic, Ricky Gervais, va prelua din nou rolul de gazdă pentru ceremonia din 2016. Aceasta ar fi a patra oară când Gervais găzduieşte ceremonia, el prezentând Globurile De Aur în 2010, 2011, și 2012. Într-adevăr Ricky Gervais, Tina Fey și Poehler, sunt singurele gazde ale ceremoniei Globurile De Aur ale epocii moderne, mai ales că spectacolul nu a avut o gazdă pentru o bucată de timp, la începutul anilor 2000, astfel încât se pare că celor de la Asociaţia presei străine, le place să revină la aceeaşi prezentatori.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.