Seth Troxler a anuntat ca se intoarce la cluburile lui de suflet

Seth Troxler a anuntat ca in anul 2014 se va intoarce la vechile lui obiceiuri, adica va fi din nou rezident in cluburile lui de suflet care l-au ajutat sa devina ceea ce este astazi.

Seth TroxlerEl spune ca energia, intimitatea si experienta de a pune muzica intr-un club sunt total diferite de cele traite la un festival sau orice alt eveniment de proportii. 

Intrebat cum a ajuns la aceasta hotarare, el a raspuns ca timp de doi ani a calatorit in jurul lumii pe la tot felul de evenimente si festivaluri uriase, lucru care l-a facut sa se simta departe de fanii lui si totodata de el insusi.

Artistul a explicat ca atunci cand pune muzica intr-un club unde ii cunoaste pe toti, de la promoteri pana la organizatori, se simte cu adevarat confortabil si astfel reuseste sa atinga performante incredibile prin care ofera petrecaretilor magia pe care acestia o asteapta.

Seth se va intoarce la cluburi precum Circo Loco din Ibiza, Fabric din Londra, sau Output din New York.

Seth Troxler & The Martinez Brothers (B2B) – Circo Loco

 

Seth Troxler va vizita Romania pe  2 mai cu ocazia evenimentului traditional 1 mai, in cadrul festivalui Sunwaves, care se va desfasura pe plaja Nord din Mamaia in perioada 1 – 4 mai 2014.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.