team365: ”Workshop de Diplomație cu Dr. Ștefan Popescu”

București, 4 octombrie 2016 – team365 a organizat sâmbătă, 1 Octombrie 2016, seminarul ”Workshop de Diplomație cu Dr. Ștefan Popescu”, la Impact Hub Bucharest. Cei peste 20 de participanți au discutat despre importața analizei strategice internaționale. Asta, într-un context în care diplomația și relațiile internaționale se desfășoară într-o epocă marcată de mondializare și de multiplicarea unor noi actori neguvernamentali care au schimbat profund metodele tradiționale, impunând diplomatului, consilierului politic sau economic, analistului în geopolitică să fie cât mai pregătit și eficient. Dr. Ștefan Popescu a explicat cum analiza prospectivă este indispensabilă pentru construirea unei strategii de politică externă sau de internaționalizare pe termen lung.

Obiectivele workshopului:
1. Analiza și prospectiva – instrumente de lucru ale diplomatului și ale specialistului în relații internaționale
2. Serviciile de analiză ale ministerelor de externe și ale think-tankurilor internaționale
3. Cum utilizăm sursele de informații pentru a analiza și anticipa în context internațional?
4. Știința prospectivă instrument indispensabil în diplomația economică și analiza geopolitică.

La eveniment au participat studenți, jurnaliști, funcționari publici, specialiști în relații internaționale. Celor prezenți le vor fi înmânate și diplome de participare semnate de profesorul Ștefan Popescu și team365. Fotografiile de la eveniment pot fi accesate aici.

Despre Dr. Ștefan Popescu

Ștefan POPESCU este doctor al Universității Sorbona (Paris 1), fost elev al Școlii Normale Superioare din Paris și al Școlii Naționale de Administrație din Paris, secretar general al Comisiei de Studii Prospective a Academiei Române.

Despre team365 associates

team365 este o tânără companie de PR și organizare de evenimente din București fondată în 2015 de doi specialiști în comunicare. Consultanții team365 au o experiență de peste 8 ani în PR pentru companii și persoane publice din România sau din afara graniței. În portofoliul lor de comunicare și evenimente se regăsesc: Blocul Național Sindical, TNT Studio, Innocentia, designerul Carmen Emanuela Popa, Studio Colors, Green Garden, MS Powerline etc.

Contact: 0799 868 966 | e-mail: office@team365.ro | www.team365.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.