TOP 10 – Cluburi de noapte unice

Sa stii locurile din orasul tau este una, dar nu ai fost niciodata curios sa stii ce se intampla in lumea intreaga la nivel de cluburi si petreceri?

Oriunde te-ai duce in lume, un lucru ramane neschimbat: toti vor sa se distreze la maxim, iar proprietarii de cluburi din intreaga lume muncesc de zor pentru a le oferi asa ceva.


Numarul 10 – Cocoon Club – Frankfurt, Germania

coccoon_clubFrankfurt nu este chiar primul oras care iti vine in minte cand te gandesti la cluburi, dar Sven Vath (cel mai bun DJ de export al Germaniei) a lasnat acolo Club Cocoon. Cu o capacitate de aproximativ 1200 de persoane, clubul imbina esteticul cu dorinta de a asculta muzica de un nivel foarte bun, ce trebuie mentionat.

Numarul 9 – Skye – San Paulo, Brazilia


San Paulo este a treia metropola din lume ca suprafata. Unul dintre cele mai cunoscute locuri din Sao Paulo este Hotel Unique, unul din putinele insemne arhitecturale indraznete. Mergeti la ultimul etaj pentru a vizita Skye, unde piscina de pe acoperis si multe altele se apropie de cerul brazilian pentru a face atmosfara in cel mai tare club din oras.

Numarul 8 – La Fira – Barcelona, Spania

Viata de noapte din Spania este una alerta si de tinut minte, dar o noapte petrecuta in La Fira poate fi cu mult peste ce asteptai, mai ales daca afli ca acest loc este si muzeu. Ceea ce putea fi inca un loc la moda in petrecareata Barcelona s-a transformat intr-un spatiu unde se depoziteaza vechituri (mobila antica si astfel de lucruri).

Numarul 7 – Le Batofar – Paris, Franta

batofarNoaptea, o barja ancorata pe Sena se transforma intr-un incins ring de dans care te imbie cucea mai buna muzica electronica existenta in Paris. Acest loc nu este pentru cei ce prefera cluburile normale, unde pot simti pamantul sub picioare, ci pentru cei care vor sa-si ude si picioarele in Sena si apoi sa dantuiasca nebuneste pana in zori.

Numarul 6 – Chlosterli – Gstaad, Elvetia

Pentru a vedea stralucirea de altadata, Gstaad este destinatia potrivita, dar san u credeti ca aceasta statiune situate intr-o zona muntoasa este linistita. In muntii acestei statiuni exclusiviste exista un asezamant construit in secolul 18 si care si acum incalzeste noptile reci elvetiene.

Chlosterli, caci asa se numeste, poate fi cea mai veche constructie din zona dar are un design interior contemporan, ceea ce face constrastul si mai mare. Renovat de Patrich Jouin si transformat intr-un loc high-tech, Chlosterli este bar si restaurant pe timp de zi si un club extraordinar imediat ce se insereaza.

Numarul 5 – Guacara Taina (Pestera) – Santo Domingo, Republica Dominicana

Guacara Taina este unul dintre cele mai vechi cluburi din lume daca te gandesti ca exista intr-o pestera care s-a nascut acum cateva milioane de ani. De la intrarea care se afla la nivelul strazii cobori in interiorul ei si vezi ringul de dans care iti ofera o priveliste de neuitat.

La multi metri sub pamant, circa 3000 de clubberi se pot bucura de cele trei ringuri de dans amenajate si de modul in care muzica se loveste de peretii pesterii. Pentru cel mai bun spectacol din zona trebuie sa mergi aici vineri noaptea, cand are loc show-ul merengue, un dans ce isi are originile aici, in Republica Dominicana.

Numarul 4 – Clubul Aquarium – Londra, Anglia

Vremea din Londra este mai mereu previzibila avand in vedere ca in fiecare zi te astepti sa ploua, dar asta nu inseamna ca nu te poti bucura de “vara” dintr-un club. Clubul Aquarium este unic in Anglia si isi trateaza oaspetii cu o varietate impresionanta de cocktail-uri, bai in Jacuzzi si un ring de dans care, de zece ani de cand exista, a gazduit si numeroase petreceri, sedinte foto si prezentari de moda.

Numarul 3  – Miniscule of Sound – In Londra, dar calatoreste prin lume

 miniscule_of_soundDeschis din 1998, cel mai mic nightclub din lume (potrivit Cartii Recordurilor “Guinness”) isi celebreaza renumele calatorind in China, Australia si chiar mai departe.

Mereu present la legendarul Festival de la Glastonbury, intreg clubul poate fi usor transportat si poate gazdui un numar de maximum 14 persoane, aici incluzand si DJ-ii.

 

Numarul 2 – Halikarnas – Bodrum, Turcia

Daca te-ai saturat de cluburile clasice si vrei mai mult aer si sa te aventurezi in lumea dansului sub stele, Halikarnas este cea mai buna alegere. Acest club pe plaja in stil roman este cel mai mare in aer liber din lume, pentru multi fiind si singurul de acest gen demn de luat in seama. Circa sase baruri se ocupa de cele circa 10000 de persoane pe plaja inconjurata cu piloni si palmieri. Luminile puternice si show-urile laser ce se preling pe fantana uriasa din centru, fac din Halikarnas o destinatie obligatorie la un moment dat.

Numarul 1 – Privilege – San Rafael, Ibiza

privilege_ibizaIn locul din lume cel mai cunoscut pentru petreceri, un singur club sta in picoare, falnic, si da ascultatorilor de trance si house amintiri de neuitat: Privilege. Daca te simti putin singur, Privilege iti poate da exact ce iti doresti: o noapte impreuna cu cei mai apropiati 10.000 de prieteni ai tai. Considerat drept cel mai mare club de noapte din lume (cel putin potrivit Cartii Recordurilor “Guinness”), Privilege este punctual fierbinte al zonei.

Locul este urias si are in dotare piscine, scena, 16 baruri, gradina, magazine de suveniruri si ring de dans. Suspendat deasupra piscinei principale, DJ-ul pune numai ultimul racnet in materie de muzica electronica.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.