Trupa de dans “Hansel si Gretel”, Fagaras

Trupa de dans “Hansel si Gretel“din Fagaras, judetul Brasov, a fost din nou selectionata sa participe la un concurs international de dans organizat de Federatia Internationala de dans Modern (IFMD), pe data de 2.Noiembrie.2013 in Timisoara.
DANSDeoarece in ultimul timp am mai participat si la alte multe concursuri iar costurile sunt destul de mari, avem nevoie urgent de ajutor financiar. Nu putem primi sponsorizari deoarece nu suntem persoana juridica sau organizatie, dar orice ajutor cu o suma cat de mica ne-ar fi de mare folos.
Trupa noastra a fost infintata in 2 aprilie 2012 si intr-un timp foarte scurt, un an si cateva luni, am reusit sa castigam o multime de premii la concursuri nationale, internationale si mondiale in tara si in afara tarii. Respectiv in judetul nostru am optinut premiul I si premiul de excelenta la festivalul EvadArt, premiul I si premiul de excelenta la Festivalul Cepei . Apoi in Brasov premiul III la festivalul DoReMi. Am adus cupa Romaniei in martie 2013 de la Concursul International de Dans Modern (IFMD) de la Timisoara. Aici am participat cu 7 dansuri si toate au fost premiate, respectiv am luat 4 premii I si 2 premii II. Apoi am participat la Campionatul Mondial de Dans Modern in Ungaria in Inuie 2013 si am adus acasa Cupa Mondiala. Aici am participat cu 6 dansuri si am obtinut 1 premiu I, 2 premii 2, 2 premii 3 si o mentiune.
Fara ajutorul Dvs. Nu vom putea participa la Concursul International de la Timisoara (IFMD) pentru a demonstra din nou de ceea suntem in stare si pentru a putea face cinste tarii noastre luptand si castigand.
Daca vreti sa ne vedeti cum dansam, sa vedeti fotografii cu noi si cu toate cupele , medalile si diplomele optinute accesati pagina noastra de facebook https://www.facebook.com/TrupaDeDansHanseliGretel

 

Multumim anticipat si asteptam cat mai curand vesti de la Dvs.

 

Instructor/coregraf  Adela Mihalcea, Trupa de Dans „Hansel si Gretel”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.