Un nou proiect muzical Voices Media – Azara –

Voices Media are plăcerea să vă prezinte un nou proiect muzical, produs de Andreias Music, care se numeste Azara.

10482653_10203774195417121_1159034996_nDar cine este Azara? Păi, haideți să vă spunem noi cine e frumoasa și talentata domnisoară, care interpretează piesa “În Noapte”. Se numește Alina Vulpe, este din Bârlad, urmează Școala de Muzică și Arte Plastice”N.N Tonitza” Bârlad, iar pe viitor dorește să ajungă în capitală la Facultatea de Muzică și să-și clădeasca o cariera muzicală solidă.
”Cânt înca de la vârsta de 12 ani. Cu timpul am fost la foarte multe concursuri unde am luat multe dipome cu locul 1 , 2, 3, medalii și cupe. Am fost invitată la unele baluri unde am cântat cu drag. Acum, sunt la liceul de muzică și îmi doresc ca pe parcurs să ajung cât mai sus în acest domeniu. Muzica este ceea ce știu sa fac cel mai bine și mă mândresc cu acest lucru.” a declarat Azara.
Câteva detalii tehnice în legatura cu piesa “În Noapte”: Muzica și versurile au fost scrise de Mihai Andreias, orchestrația a fost efectuată de Heinrich Alexandru Fredi și Andreias, procesele de mixaj şi masterizare au fost realizate de Attila Lukinich la DStudioPro, iar artwork-ul este semnat de lugojeanul Cristea Cătălin (Massy). “În Noapte” este o piesa frumoasă și are tot ce-i trebuie pentru a ajunge la inimile ascultătorilor. Audiţie plăcută!

Azara – In noapte

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.