20.00 – Unity in Diversity

Unity in Diversity with Kristofer - Radio DEEA


Unity in Diversity with Kristofer - Radio DEEAUnity in Diversity
este un show radio săptămânal realizat de Kristofer, care se aude sâmbătă seara între orele 20:00 și 22:00 la Radio DEEA. În cele 120 de minute ale emisiunii, Kristofer include cele mai noi producții trance și progressive ale momentului, dar și câteva clasice și mashup-uri.

 

Kristofer și-a descoperit pasiunea pentru muzica electronică la începutul anului 2006, odată cu primul radio dance din România, Radio DEEA. Cristian Ghingheș, pe numele său real, s-a născut pe 18 martie 1993 în orașul Bacau, iar momentan este student la București.

La doar 15 ani, Kristofer a debutat pe 27 septembrie 2008 cu show-ul său saptamanal numit “Unity in Diversity”. Conceptul este simplu: cele mai noi producții și cele mai provocatoare mashup-uri trance și progressive, în 2 ore de mix. A crescut, a exersat, a învățat, iar vara anului 2010 îl prinde având primele gig-uri. Obține locul al II-lea în cadrul Obsession Trance 008 – Dj Contest de la Ploiești și mixează alături de internaționalii Snatt & Vix.

 

2011 înseamnă alte câteva evenimente importante în cadrul cărora mixează alături de nume precum Mr. Pit și Claudia Cazacu. Totodată, Kristofer începe să lucreze la primele producții trance și reușește să trimită împreună cu MaDi primele demo-uri către label-uri. Rezultatele nu au întârziat să apară. În 2012, sezonul estival înseamnă pentru Kristofer asocierea oficială cu MaDi în proiectul progressive-trance MKB, nume sub care reușește să semneze “Katana” la casa de discuri High Contrast Recordings.

 

Mai mult de atât, MKB a intrat cu “Katana” în seturile live ale lui Markus Schulz, dar și în cunoscutul show radio Global DJ Broadcast. Urmează noi producții marca MKB.

 

Facebook: Kristofer

 

Kristofer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.