Vezi casa de doar 37 mp cu mansarda – are living, bucatarie, baie si dormitor

Cand legea urbanismului nu-ti permite extinderea unei case, ai doua variante: sa te lasi pagubas sau sa te adaptezi conditiilor impuse si sa cauti solutii de optimizare si amenajare a spatiului existent, pentru a-l transforma intr-o locuinta confortabila si cocheta.

1 living si bucatarie casa 37 mpUn cuplu de americani a ales a doua varianta, reusind o renovare spectaculoasa a unei casute vechi cu amprenta de doar 30 mp din California, construita in anii 1920.

Si pentru ca nu au primit autorizatie de extindere a casei in varsta de aproape o suta de ani, au ales sa-i mareasca suprafata pe verticala, prin adaugarea unui mic dormitor mansardat deasupra bucatariei. In acest fel exteriorul casei nu a suferit modificari de ordin estetic, pastrandu-i-se designul specific zonei in care se afla, in timp ce interiorul a fost extins cu 7 metri patrati, adica cu aproape o treime din suprafata totala.

Acum, in cei 37 metri patrati, cam cat masoara o garsoniera confort 1 din tara noastra, exista o bucatarie complet utilata, o baie, un living si un dormitor.

4-dormitor loft semimansardat casuta 37 mpNici nu se putea alege o paleta cromatica mai potrivita, la cat de mic este livingul casutei din imagini. Albul folosit pentru marirea vizuala a spatiului a fost inviorat cu…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2014/08/o-casuta-colorata-de-37-mp-viata-la-scara-mica/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.