VIS DE FEMEIE (adaptare dupa Orchestra Titanic) – O incursiune comic-dramatica in mintea femeilor

O lume imaginară în care personajele se străduiesc să fugă din realitate în iluzie, pentru ca mai apoi să-și dorească să revină în mijlocul realității.

Proiecțiile minții generează personalități multiple al căror scop este fuga de singurătate, izolarea într-un univers liniștit, sărăcăcios, fără responsabilități, unde așteptarea este cheia reușitei. Orchestra de pe Titanic cânta în timp ce vasul se scufunda. Lumea noastră se scufundă şi noi cântăm, facem opere de artă: ce va mai rămâne din ele când se vor izbi de fundul oceanului, de capătul timpului?

Ce se întâmplă cu supravieţuitorii? Se vor simţi la fel de singuri precum Doko?

O fata singura pe un peron de gara, imbracata intr-o haina verde, asteapta… I se mai alatura o fata usuratica, apoi un mecanic, un dirijor si un magician plin de vorbe de duh sugerate de sticluta cu vodka, imprumutata. In total, cinci fete asteapta un tren si se bat pentru putere intr-o gara mica unde nici trenul nu opreste.

VIS DE FEMEIE – un spectacol despre magie si vis, descoperirea de sine si asteptare.

“Spectacolul ne prezinta o lume a hazardului, lupta cu demonii, cu visele, cu sperantele. E despre lupta mea cu rabdarea si timpul, e despre descoperirea ca forta e in fiecare dintre noi si doar noi suntem singurii care putem sa ne depasim si sa ne tratam frustrarile, demonii si negativismul. Spectacolul de duminica e o bucurie a sufletului, a visului si a realizarilor.” (Bogdan Gagu, regizor)

Un spectacol produs de INDART in cadrul #alegetipovestea #G1

REGIA: Bogdan GAGU

Distribuția: Cristina Petre, Cristina Diaconescu, Andreea Munteanu, Mădălina Iagăr, Silvia Gagu

Costume/Decor: Antoaneta Tică | Ilustrație Muzicală: Dan Simion.

Sustinere Artisti: 25 lei
RSVP: 0372.705.933

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.