Weekend prelungit la Massive Gathering III

Aflat deja la a treia ediție, Massive Gathering este mai mult decât banalul festival cu care am fost (poate) mult prea obișnuiți în ultima vreme.

Departe de betoane, zgomotul orașului și multă agitație, Massive Gathering III te așteaptă timp de trei zile, mai precis între 9 și 11 iunie, cu muzică electronică sau experimentală, dar și cu diverse activităţi, ateliere, proiecţii vizuale, decoraţiuni şi multe, multe surprize.

Cine va urca pe scenă? Cele 4 scene (BASS STAGE, TECHNO/HOUSE STAGE, REGGAE DUB STAGE și CHILL STAGE) vor găzdui nici mai mult, nici mai puțin de 60 de artiști underground sau renumiţi din ţara noastră.

Unde? Prahova (ca de obicei).

Anul acesta, organizatorii doresc să creeze un altfel de festival, care dăruieşte publicului mai mult decât dăruiesc şi oferă alte festivaluri din România. Toate atelierele şi activităţile incluse în abonamentul de 70 lei crează o conexiune între oameni şi te ajută să te relaxezi sau să te redescoperi pe tine.

Pentru că nimic nu te relaxează mai mult decât un masaj, Primitiv Entertainment şi La Cătălina vin împreună să-ţi ofere acest beneficiu direct în mijlocul naturii.

Ziua, atelierele de meditaţie ghidată şi terapie prin creaţie sau atelierele handmade şi tirul cu arcul sunt la dispoziţia dumneavoastră.

Pentru cei pasionaţi de ciclism, multitudinea de trasee din vasta pădure în care ne aflăm este un atu de care trebuie să profitaţi.

Preţurile accesibile de la bucătărie şi bar te vor surprinde în mod plăcut, iar clătitele, vata pe băţ, cafeaua şi fresh-urile îţi vor oferi energia de care ai nevoie să te bucuri pe deplin de toată atmosfera.

Duma’s Barber (care va urca pe scenă în cea de-a doua zi) ne oferă așadar un concept nou pentru un festival de muzică electronică unde puteţi încerca un stil nou, o tunsoare creativă sau un look fresh în timp ce asculți muzica preferată.

În concluzie, fie că vrei un weekend relaxant în natură departe de grijile cotidiene sau îţi doreşti să te distrezi departe de betoanele şi noxele oraşului, noi te aşteptăm la Massive Gathering III Festival!

Line-up complet, bilete și locație: https://www.facebook.com/events/1142516979103869/ 

Nu puteam încheia însă fără a vă prezenta și “ocupanții” celor 4 scene, nu?

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.