5 GRESELI pe care trebuie sa le eviti in amenajarile interioare

Nu e nicio tragedie daca nu stii toate regulile de amenajare a unei locuinte.

1-divizarea spatiului cu ajutorul canapeleiNimeni nu s-a nascut invatat si apoi acesta este un domeniu in care regulile pot fi interpretate sau chiar incalcate, cu conditia sa faci acest lucru cu stil. Mai simplu este sa afli care sunt cele mai fecvente si mai importante greseli in materie de design si sa le eviti cu maiestrie, atunci cand planifici renovarea si reamenajarea casei tale. In acest fel vei reusi sa compui un decor placut, armonios, cu care sa te poti mandri.

Periodic, supun atentiei tale articole in care vorbesc despre aceste greseli, in speranta ca aceste informatii te vor ajuta sa-ti decorezi casa cat mai corect. Asa ca si astazi iti voi prezenta 5 greseli pe care ar fi bine sa le tii minte si sa le eviti la viitoarea renovare a locuintei tale.

Asa cum ne simtim atrasi de anumite culori, fiecare dintre noi are o predilectie pentru unul dintre stilurile de amenajare a locuintei. Dar, uneori, se intampla sa ne placa la nebunie o piesa de mobilier sau un element decorativ dintr-un stil cu care nu ne identificam in mod obisnuit. Si pentru ca ne place atat de mult, il cumparam si il asezam in living, la loc de cinste. Apoi, intr-o vacanta, dam de un alt obiect care nu are nicio legatura cu stilul de amenajare al casei, dar il cumparam pentru ca: “Vaaai, dar ce frumos este! Si o sa ne aminteasca de locurile si zilele astea superbe :)”. Si uite asa, fara sa realizam, in timp, ne umplem locuinta cu diverse lucruri frumoase (daca le privim si analizam separat), care compun un decor incarcat si in care te ia ameteala.

Spuneam recent, intr-un comentariu, ca nu recomand alinierea pieselor de mobilier la perete nici macar in cazul livingurilor mici. Pe vremuri, aceasta metoda de configurare a mobilierului era la moda, oamenii cautand sa obtina…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2015/04/5-greseli-de-amenajari-interioare-pe-care-trebuie-sa-le-eviti/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.