Cele mai noi seriale tv , afla aici care sunt

Gotham – 2014 – Serial TV
gothamÎnainte de Batman, a existat Gotham. Toată lumea a auzit de comisarul Gordon (Ben McKenzie). Este unul din cei mai mari luptători împotriva crimelor şi fărădelegilor, un om al cărui nume şi reputaţie sunt sinonime cu legea şi ordinea.
Dar ce ştim despre povestea lui Gordon şi felul în care a ajuns comisarul poliţiei din Gotham dintr-un simplu detectiv? De ce anume a fost nevoie pentru a explora şi a elimina numeroasele straturi de corupţie care făceau legea în Gotham (teren prolific pentru cei mai emblematici răufăctori)? Si de asemenea, ce circumstante au contribuit la crearea celor care aveau sa devina in viitor: Catwoman (Selina Kyle), The Penguin (Oswald Cobblepot), The Riddler (Edward Nigma), Two-Face (Harvey Dent) sau Joker?
Gotham este povestea care ne dezvăluie originile celor mai importanţi răufăctori şi justiţiari (Batman) ai DC Comics, dezvăluind un întreg nou capitol care nu a mai fost povestit până acum.
Produs şi scris de Bruno Heller, cel care a contribuit şi la serialele The Mentalist şi Rome, Gotham urmăreşte ascensiunea unui poliţist şi lupta pe care o duce acesta într-un oraş periculos şi corupt, precum şi evoluţia celui ce avea să devină cel mai popular supererou din timpurile noastre.

The Flash – 2014 – Serial TV
theflashDupă ce acceleratorul de particule cauzează o furtună ciudată, investigatorul criminalistic Barry Allen este lovit de un fulger si cade într-o coma adâncă. După 9 luni acesta se trezeşte şi îşi dă seama că ceva sa schimbat, are puterea de super viteză, acordându-i posibilitatea de a se deplasa prin Central City ca un înger păzitor nevăzut.
Deşi initial este încântat de noile sale puteri, Barry este şocat să descopere că nu este singurul care s-a schimbat după furtuna cauzată de acceleratorul de particule. Partenerii lui Barry de la laboratoarele S.T.A.R. îl ajută să îi protejeze pe cei nevinovaţi. Momentan doar caţiva prieteni apropriaţi ştiu că Barry este literalmente cel mai rapid om in viaţă, dar nu va dura mult până lumea va afla că Barry Allen a devenit… Flash.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.