20:00 – Deep Music – Cezar Cretan

Pasionat “involuntar” de muzica, la doar 8 ani, Cezar urmeaza cursurile scolii de profil din orasul natal Buzau. Descopera ca este fascinat de aceasta arta si incearca sa o descopere. Studiaza violoncel si pian, activeaza in orchestra liceului, sustine concerte in diferite locatii.

Nu considera ca este suficient, asa ca se inscrie si devine student la Conservator.
In paralel, anul 2003 ii aduce idei noi si “dintr-o joaca” se apuca de mixat, la momentul respectiv prin intermediul softurilor de pe computer. Constata ca muzica pe care o place este si pe gustul prietenilor, astfel ca ajunge sa mixeze la diferite petreceri.
In intervalul 2007-2008, ii sunt publicate lunar mix-urile pe site-ul www.nights.ro
Isi extinde aria de acoperire si din vara lui 2012 si pana in prezent, posteaza lunar, pe mixcloud.com cate un mix cu muzica deep house. Intre timp, in 2013, se inscrie la scoala de DJ, MA-Studio, condusa de Raoul Russu si devine DJ cu acte in regula.
Anul 2014, debuteaza cu alt succes. Este invitat sa mixeze live in matinalul Radio DEEA, program moderat de Nechifor Petrut. Si pentru ca muzica pe care o mixeaza suna foarte bine si place publicului, Radio DEEA il primeste in echipa.

Asadar, ora 20 a fiecarei zi de luni, debuteaza in acelasi moment cu emisiunea Deep Music.
Cu toate ca dureaza pret de un ceas, Cezar Cretan, gazda emisiunii dilata timpul la Radio DEEA si coloreaza spectrul auditiv cu nuante deep house, indie dance / nu disco si pe alocuri tech.
In concluzie, luni, ora 20, Deep Music la Radio DEEA, cu Cezar Cretan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.