Dream&act sarbtoreste un an de activitate

Școala de actorie Dream&Act are deosebita plăcere de a vă invita sâmbătă, 12 aprilie, ora 21:30, la Godot Cafe, să sărbătorim împreună împlinirea unui an de la înființare.

Afis PIESA DE TEATRUVom celebra cu șampanie și tort, ne vom bucura de o piesă de teatru pregatită de cursanții Dream&Act, vom oferi premii creative participanților la tombolă și vom împărți momente frumoase cu invitații noștri de excepție: Monica Davidescu, Grațian Sonu, Irina Gherghilescu si Liviu Pasat.
Accesul la acest eveniment se face pe baza achiziționării unui bilet de intrare care reprezintă înscrierea automată la tombola cu premii. În urma extragerii puteți câștiga: cartea ”Codul bunelor maniere” scrisă de Laurențiu Florea; două bilete gratuite la spectacolul Monicăi
Davidescu “Boeing, boeing”; două vouchere cu participare gratuită la workshop-urile Dream&Act; o ședință foto profesională oferită de Tito Studio.
“Proiectul Dream&Act s-a născut din dorința de a descoperi potențialul din oameni și de a-i ajuta să devină cea mai buna variantă a lor în cel mai ușor și cel mai placut mod posibil: prin joc actoricesc. Susținem oamenii care visează îndrăzneț și care au curajul să acționeze pentru împlinirea visurilor lor. Vă așteptăm la evenimentul nostru de lansare pentru a sărbători un an de activitate frumoasă alături de oameni deosebiți. “ Madalina Berdilă, Managing Partner Dream&Act.
Evenimentul este susținut de sponsori de calitate, care au fost alături de Dream&Act pe tot parcursul acestui an:
La un ceai – o ceainărie de poveste în care te vei simți ca acasă și unde poți savura alături de cei dragi nenumărate sortimente de ceai îmbietoare.
Tito Studio – studioul care reușește să transmită emoții dincolo de cuvinte, prin fotografii expresive și valoroase.
Improve Media – agenția de promovare integrată care costruieste povești de succes cu ajutorul unor strategii unice de imagine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.