“Handmade Jewelery Awards” si trofeul “Adrian Haiduc”

Timisoara va fi gazda unui eveniment inedit.

In cadrul acestuia, designerul Adrian Haiduc propune o noua gala a TROFEULUI ADRIAN HAIDUC – a doua editie. Mansarda Bastionului Thereza din Timisoara va fi locul de desfasurare a ineditei manifestari, vineri 27/03/2014, de la orele 18.00. Fanii au votat cea mai originala creatie. Evenimentul va reuni designeri de bijuterii handmade atent selectati, care vor prezenta publicului accesorii unicat, realizate prin tehnici inedite, de mare impact vizual. Se anunta o seara magica, plina cu surprize.

Andreea Popescu il va reprezenta pe Adrian Haiduc la acest eveniment si va inmana castigatorilor plachetele concursului, realizate de artisitii pictori consacrati de la ART STIC TIMISOARA, intr-o maniera originala, demna de un astfel de eveniment. Castigatorul primului loc va primi o pereche de pantofi personalizati, creatie Mircea Florea si o cina in doi la restaurantul Caprice Timisoara (unde designerul si-a lansat, anul trecut, colectia de cravate cu perle si cristale). Andreea Popescu, inainte de spectacol, va trece prin mainile cunosutei hair-stylist Camelia Talos care, dupa cum ne-a obisnuit, va realiza o coafura excentrica.

In luarea deciziei in desemnarea castigatorului au contribuit si colegi de-ai designerului timisoarean din Statele Unite – gemologi si bijutieri professionisti, acreditati international. In legatura cu acest eveniment, designerul Adrian Haiduc a declarat ca: “Incurajarea creativitatii tinerilor designeri este scopul unui astfel de concurs si, mai ales, dorinta de a scoate in evidenta personalitatea tinerilor artisti intr-o perioda in care este cu mult mai grea afirmarea intr-un astfel de domeniu”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.