21.00 – Lost in Trance w. Bogdan Campean

Bogdan Campean - Lost in Trance

Bogdan Campean - Lost in Trance

Bogdan Campean,nascut pe 3 mai 1985, ia contact cu muzica chiar din primii ani de viata cand desopera muzica clasicilor Bach,Beethoven, Verdi. Impulsionat de parrinti urmeaza in scoala generala 2 ani cursuri de pian.

Viziunea spre muzica electronica i se deschide cand descopera operele englezilor de la Depeche Mode dar si magia instrumentala a lui Jean Michel Jarre. Urmeaza perioada in care inregistreaza pe casete aproapte toate piesele pe care le aude la radioul local incercand astfel sa se regaseasca intr-un anume stil de muzica.Totul culmina in 2000 cand aude pentru prima oara cele doua piese care ii vor marca viata muzicala de atunci inainte: Paul van Dyk – For an angel si ATB – 9PM(Till I come).Desi maturitatea era departe,in muzica lucrurile stateau altfel pentru el.Percepe ca odata cu aparitia acestor piese un nou gen de muzica va exploda pe piata internationala.Mai tarziu afla ca acesta era Trance-ul.

In perioda facultatii incepe sa experimenteze productia muzicala folosind programe freeware dar si partea de DJ la anumite petreceri.
In 2008 prima piesa apare “Feelings of my heart” care nu va fi lansata decat in 2011.Tot in acelasi an descopera Traktor,programul cel mai folosit de DJ,si incepe sa realizeze mix-uri sub nume propriu.
In 2009 apare si prima oportunitate de lansare a unei emisiuni la un radio on-line,pe care o accepta si asa se naste “Lost in Trance”. Difuzata in fiecare luni de Radio DEEA de la ora 22:00, emisiunea propune cele mai noi piese de pe scena trance&progressive.
In septembrie 2010 este invitat de Trance Vibrations Radio, la aniversarea a 5 ani de la nasterea radio-ului, sa puna muzica alaturi de doi mari Dj: 4 Strings(NL) si tydi(AUS).

In decembrie acelasi an emisiunea “Lost in Trance” implineste 1 an si sarbatoreste acest eveniment cu 2 guestmix-uri din partea unor invitati de marca:4 Strings(NL) si Claudia Cazacu(RO).

Video: Lost in Trance 9.02.2014

Video: Lost in Trance – prima editie din 2014

2011 este un an plin de evenimente pentru Bogdan care lanseaza in iunie EP-ul “Divine” ce include 5 piese:Feelings of my heart,Tu esti ingerul meu,Divine,The miracle of life(Original Mix) si The miracle of life(Bogdan Campean Rework).

In timp ce job-ul de Dj de radio evolueaza si productiile sale prind viata este invitat la cateva petreceri pentru a delecta audienta.
Este invitat la a 8-a editie a House Parade Romania in august unde se alatura unei prezente impresionante de DJ romani si internationali precum Dj Optick, Raoul Russu, Jonas Steinberg(SWE), Flight(UK).
In septembrie 2011 intra cu adevarat in scena Trance lansand la Soundwaves Record, o casa de productie din Polonia, EP-ul “Summer” care include piesele “Summer experience” si “Midnight summer” piese care intra in playlist-ul 4 Strings.

Stilul sau prinde viata influentat si de artisti precum Paul van Dyk, ATB, Aly&Fila, Depeche Mode, 4 Strings, Roger Shah, Sunlounger, Sarah McLachlan.
Despre planurile de viitor Bogdan vorbeste increzator incercand sa isi definitiveze primul album din cariera ce va include productii trance&progressive.

Cariera de Dj este abia la inceput dar deja invitatiile pe scena marilor evenimente din tara au inceput sa apara iar Bogdan nu si-a dezamagit fanii transmitandu-le emotiile si trairile sale prin intermediul seturilor melodice si inaltatoare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.