Vin Diesel (Kaulder) vânează vrăjitoare.

Vin Diesel, este un nemuritor prins într-o luptă epică de secole ce va determina supraviețuirea rasei umane, în primul trailer pentru filmul The Last Witch Hunter.

The Last Witch Hunter 2015 Official Trailer 720p HD Vin DieselEvident că Furios 7, a fost un succes reuşit, chiar unul ce a doborât recorduri, dar Vin Diesel nu poate trăi doar din franciza Fast And Furious. Aşa că, Vin Diesel, trece rapid la următorul său proiect, intitulat The Last Witch Hunter, în care joacă rolul unui … surpriză: vânător de vrăjitoare. Nemuritor și cam nefericit, Diesel Kaulder (Vin Diesel), este prins într-o bătălie de secole împotriva reginei vrăjitoarelor interpretată de Julie Engelbrecht, cea care vrea să declanşeze un dezastru asupra umanităţi. Din fericire, el nu poate duce acest război de unul singur şi are nevoie de ceva ajutoare. Aşa că colaborează cu dușmanul său natural, o vrăjitoare de sex feminin Chloe (Rose Leslie). Nu e nici o prefăcătorie: acesta este un film în care Vin Diesel vânează și ucide vrăjitoare, iar primul trailer al filmului, ne tachinează exact cu asta. Primele cadre din The Last Witch Hunter, emit un puternic vibe de “Vreau să fiu un film cu supereroi”, dar care aparent, ascunde unele din calitățile sale mai fantastice, care se pot dovedi a fi total diferite în filmul final. Totuşi, e ceva profund satisfăcător în ideea de a îl vedea pe Vin Diesel, jucând rolul unui războinic antic.
Lumea modernă are multe secrete, dar secretul cel mai uimitor dintre toate, este că vrăjitoarele trăiesc încă printre noi. Aceste creaturi vicioase cu puteri supernaturale, au intenția de a dezlănțui Moartea Neagră asupra lumii. Armate de vânători de vrăjitoare, au luptat cu inamicul lor nenatural în întreaga lume, timp de secole, inclusiv Kaulder, un războinic viteaz care a reușit să o ucidă pe atotputernica Regină A Vrăjitoarelor. În momentele dinaintea morţii ei, regina îl blestemă pe Kaulder cu nemurire, îl separă pentru totdeauna de soția sa iubită, iar pe fiica sa o trimite în viața de apoi. Astăzi, Kaulder este singurul vânător de vrăjitoare rămas în viaţă, un om ce şi-a petrecut secole întregi cu vânătoarea vrăjitoarelor necinstite. Cu toate acestea, fără știrea lui, Regina Vrăjitoarelor, este înviată doar pentru a se răzbuna pe criminalul ei. Ea va provoca o luptă epică, ce va determina supraviețuirea rasei umane.
Regizat de Breck Eisner, filmul mai are în distribuţie actori ca Elijah Wood, Michael Caine, Ólafur Darri Olafsson, și Julie Engelbrecht.
The Last Witch Hunter ajunge în cinematografe pe 23 Octombrie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.