Tendintele anului 2014 in amenajarea locuintei

Expertii in materie de design au stabilit deja culorile, texturile, finisajele, decoratiunile si forma pieselor de mobilier ce vor influenta domeniul amenajarilor interioare in anul 2014.

amenajare living modern in galben si verde cu semineu tendinte 2014Daca pentru anul in curs s-a pus accentul pe stilul minimalist modern de amenajare, in 2014 magazinele de mobilier si decoratiuni interioare se vor umple de statuete, busturi, tablouri si alte obiecte decorative inspirate de cultura Greciei, Egiptului si Romei Antice. Acestea, alaturi de piese de mobilier vechi, din lemn masiv, formeaza unul dintre principalele trenduri ale anului ce urmeaza.

Accente decorative cu ajutorul imprimeurilor

bust roman decoratiune tendinte amenajari 2014Imprimeurile florale sau cele cu litere isi vor pune amprenta in decorul locuintelor sub forma pernutelor decorative, a tapetului, a seturilor de lenjerie sau chiar a tapiteriei canapelelor si fotoliilor.

Formele geometrice subliniaza aerul modern al interiorului

In 2014 se vor folosi tot felul de elemente decorative de inspiratie geometrica: tablouri, paravane despartitoare, corpuri de iluminat, piese de mobilier etc. Alura moderna a acestora este necesara pentru a contrabalansa vizual si stilistic mobilierul si decoratiunile cu aer antic despre care vorbeam la inceputul articolului.

Articol integral la:
http://www.casadex.ro/2013/11/tendintele-anului-2014-in-amenajarea-locuintei/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.